Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του ΠΑΟΚ με 0-3 σετ στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει άνετα επί του ΠΑΟΚ με 0-3 σετ στη Θεσσαλονίκη για τη 12η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος βόλεϊ φτάνοντας στους 29 βαθμούς ενώ ο “δικέφαλος του βορρά” έμεινε στους 15.

Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης εχτός αναμέτρησης έμεινε η Τσούμπα λόγω προβλήματος τραυματισμού και η Μιλάνοβα που αποχώρησε ενώ το ντεμπούτο της με τα ασπρόμαυρα έκανε η Ντέακ που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, με τη Κούμπουρα να είναι η πρωταγωνίστρια από τη πλευρά των ερυθρόλευκων.

Κλείνει Γκόρντον Πέριν στο βόλεϊ Ανδρών ο Ολυμπιακός!
Κλείνει Γκόρντον Πέριν στο βόλεϊ Ανδρών ο Ολυμπιακός!

Για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι ξεκίνησαν οι Ντέακ, Ουίλιαμς, Κυπαρίσση, Κλέπκου, Πολυνοπούλου, Τσιόγκα και Ξανθοπούλου ενώ για τον Ολυμπιακό βασικές ήταν οι Καράρο, Λαμπρούση, Εμμανουηλίδου, Μλείνκοβα, Νίζετιχ, Κούμπουρα και Αρτακιανού.

Ο ΠΑΟΚ παρά τη καλή του εκκίνηση στο πρώτο σετ (προηγήθηκε με 7-5) κυρίως λόγω των μπλοκ των Ουίλιαμς και Τσιόγκα, δε κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του και έτσι ο Θρύλος το κέρδισε με 20-25 με καλό πλασέ της Μλέινκοβα.

Στο δεύτερο σετ οι Πειραιώτες μπήκαν πιο αποφασισμένοι και προηγήθηκαν από την αρχή με τις Νίζετιχ και Κούμπουρα (7-11) παίρνοντας τελικά άνετα το δεύτερο σετ με 14-25.

Στο τρίτο σετ οι Θεσσαλονικείς δε μπόρεσαν να ακολουθήσουν σε κανένα σημείο τον ρυθμό της ομάδας του λιμανιού που κατάφερε να το κερδίσει εκ νέου με 14-25 και να πάρει το ματς.

Τα σετ: 20-25, 14-25, 14-25

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24