Τι δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

H Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε κάποια περιστατικά που είχε βιώσει η ίδια τόσο την περίοδο που παρουσίαζε δελτία ειδήσεων όσο και την περίοδο που παρουσίαζε τον «Πρωινό καφέ». Παράλληλα, πριν λίγες ημέρες η Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Έλεος με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη και μίλησε για τον καταιγισμό σχολίων που δέχθηκε την περίοδο που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ.

«Η αλήθεια είναι ότι εμένα δεν μου έχουν κλείσει μικρόφωνο, ούτε μου έχουν πετάξει τα ρούχα. Μου ‘χουν κάνει άλλα. Μου ‘χουν αλλάξει το όνομά μου στα δελτία ειδήσεων, δεν το ξαναείδα ποτέ στη λίστα με τις βάρδιες», αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Μου έχουν τύχει κι εμένα κάτι τέτοια τρελά πράγματα με κεντρική παρουσιάστρια στα πολύ παλιά μου χρόνια. Να μου αλλάξει ρούχα ας πούμε ένα λεπτό πριν βγούμε στον αέρα. Πιστεύω ότι πιο πολύ το κάνουν για να σου χαλάσουν την ψυχολογία. Συμφωνώ ότι συμβαίνει παντού, και στην πίστα και στην τηλεόραση», ανέφερε από τη δική της πλευρά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Ενώ η Ελεονώρα Μελέτη συμπλήρωσε: «Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στη ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης: να είσαι κεντρική παρουσιάστρια και να μην έχεις πλάνο για 45 ολόκληρα λεπτά. Καλέ βάλτε “Πρωινό Καφέ” να δείτε. 45 ολόκληρα λεπτά ούτε πλάνο. Εδώ στην τηλεόραση γίνονται διάφορα».

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24