Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαβασίλης μετά την εύκολη νίκη της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού επί της ΧΑΝΘ.

Ο Γιώργος Παπαβασίλης έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού με την ΧΑΝΘ, κόντρα στην οποία πήρε μια εύκολη νίκη.

Ο αθλητής του Θρύλου στάθηκε στη σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα του, όπως ήθελε να δει ο προπονητής Νίκος Γραμματικός, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοδική πορεία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η επόμενη μέρα στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού!
Η επόμενη μέρα στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαβασίλης:

«Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας, παρουσιαστήκαμε σοβαροί, όπως έπρεπε, για 60 λεπτά. Κάναμε αυτό που ήθελε ο κόουτς και κερδίσαμε εύκολα. Βρισκόμαστε σε ένα μίνι στάδιο προετοιμασίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας, είμαστε σε καλή κατάσταση και σε ανοδική πορεία».

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24