«Ο Ζεσούς επιμένει για Σεμέδο στη Φενέρμπαχτσε!»
Ο Ρούμπεν Σεμέδο παραμένει εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς και σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Ζόρζε Ζεσούς τον θέλει στην Πόλη.
Σύμφωνα με το CNN Portugal, ο Ζεσούς με επικείμενη πώληση του Κιμ θέλει να καλύψει το κενό με τον Σεμέδο, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Πορτογάλος προπονητής, από τη συνύπαρξή τους στη Σπόρτινγκ.
Ο 28χρονος αμυντικός παραχωρήθηκε δανεικός στην Πόρτο την περσινή σεζόν και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς ούτε και φέτος για τον Ολυμπιακό, με συνέπεια να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.
Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι έχουν υπάρξει ήδη οι σχετικές επαφές και πως ο Σεμέδο θα είναι θετικός σε περίπτωση που δεχθεί κάλεσμα από τον Ζεζούς για επανένωσή τους στην Τουρκία.
Latest News
Νέο ΣΕΦ, Μοντέρο και το σχέδιο του Ολυμπιακού
Μεντιλίμπαρ – Μάρμολ: Δεύτερη κλήση και αναμονή για την τελική απάντηση
Μοντέρο: Η AS αποκαλύπτει το ποσό της ρήτρας
Super League: Ρεκόρ προσέλευσης 15 ετών στη σεζόν 2025-26
Μπότης: Νέος τερματοφύλακας της Πόγκον Στσέτσιν
Ολυμπιακός: Νέα επαφή με Γιαννούλη — η υπόθεση ζει
Ολυμπιακός επιβεβαιώνει την αποχώρηση Κοστίνια
Ολυμπιακός αποκαλύπτει τις αλλαγές στο ΣΕΦ
READ MORE