Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε μετά την νίκη επί του ΝΟΒ για την επικράτηση της ομάδας μας στον Λαιμό...

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την αναμέτρηση στον Λαιμό με τον ΝΟΒ. Όπως είπε το παιχνίδι είχε δύο όψεις και κρατάει την θετική πλευρά. Φυσικά σκοπός είναι ν βελτιωθούν για τα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Live Streaming: Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος
Live Streaming: Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος

«Είχε δυο όψεις το παιχνίδι. Τα πρώτα δυο οκτάλεπτα, παρότι ήταν ένας τελικός ένα ντέρμπι, νομίζω ότι μετά εμείς, ήμασταν πολύ καλύτεροι στην άμυνά μας.

Δεν δεχθήκαμε τα γκολ όπως στα δυο πρώτα οκτάλεπτα, από το φουνταριστό, είχαμε λύσεις στην επίθεση και πιστεύω ότι πετύχαμε μια καθαρή νίκη. Είναι απλά μια νίκη και τίποτα παραπάνω.

Θέλουμε  να μείνουμε συγκεντρωμένοι όσο γίνεται πιο πολύ, όσες μέρες διαρκέσει αυτή η σειρά για το στόχο μας, ο οποίος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Δεν πιστεύω ότι θα είναι εύκολο. Νομίζω ότι πρέπει να ξεχάσουμε αμέσως τι συνέβη σήμερα, αυτό που θέλαμε το πήραμε. Δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι εδώ για να επανακτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας, γιατί λόγω των συνθηκών έγινε μόνο ένας γύρος στο πρωτάθλημα.

Ίσως να είναι αυτό, η ρεβανς του πρώτου παιχνιδιού που χάσαμε στον Πειραιά που χάσαμε και χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας. Από κει και πέρα κάναμε το 1-0, έχουμε μια πρωτοπορία  στη σειρά των αγώνων, αλλά μόνο αυτό δεν λέει κάτι παραπάνω».

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24