Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς μίλησε ενόψει της αυριανής πρεμιέρας του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών και τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας.

Πρεμιέρα αύριο στο πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών και προφανώς στόχος του Θρύλου, είναι να πάρει το νταμπλ όπως έκανε και πέρσι. Ο προπονητής της ομάδας, Μάρτινς Ζίμπαρτς, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης, ενώ θεωρεί ότι το ματς με τον Παναθλητικό είναι καλό για να βρει χημεία η ομάδα.

Διαβάστε όσα είπε:

«Βρισκόμαστε σε μία φάση που χτίζουμε την ομάδα, φάση προετοιμασίας, οπότε το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό για τη βελτίωση μας και θα μας βοηθήσει στο να βρούμε καλύτερη χημεία».

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ματς
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ματς

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.