Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Ζέλσον Μαρτίνς, μετά τη νίκη με 2-1 επί του Άρη στάθηκε και στην ποιότητα του Μπάμπη Κωστούλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζέλσον Μαρτίνς στην κάμερα της Cosmote TV:

«Το πιο σημαντικό σήμερα ήταν η θέληση να γυρίσουμε το ματς, το ομαδικό πνεύμα και πως μπήκαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Παρά το ότι μείναμε πίσω δεν τα παρατήσαμε και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση για γέλια και με… γλείψιμο στον κόσμο!
Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση για γέλια και με… γλείψιμο στον κόσμο!

Έχω ξαναπεί πως οι μικροί παίκτες μας έχουν ποιότητα και κάθε φορά που μπαίνουν το δείχνουν. Είναι πολύ καλό που σήμερα μπήκε μέσα ο Κωστούλας και μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.