Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έστησε τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι με τα δικά του θέλω, αλλά οι επιλογές δεν αποδείχθηκαν και τόσο καλές. Ζαν Σάρλ και Έλις οι πρώτοι που πληρώνουν τα σπασμένα και είναι προς αποχώρηση!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την φετινή χρονιά με τις καλύτερες περγαμηνές. Ο στόχος για «8άδα» ήταν βατός, αλλά κάποιες άστοχες επιλογές, κυρίως κάτω από τη ρακέτα δεν του επέτρεψαν να έχει και πολλές ελπίδες.

Οι Ζαν Σάρλ και Έλις οι οποίοι πολλοί περίμεναν να δώσουν τις απαραίτητες βοήθειες, πλην από κάποια ξεσπάσματα δεν τα κατάφεραν και τόσο, με αποτέλεσμα να είναι ένα βήμα πριν απομακρυνθούν.

Ολυμπιακός:  Το πρώτο μήνυμα του Τζορτζ Πάπας! (Pic)
Ολυμπιακός: Το πρώτο μήνυμα του Τζορτζ Πάπας! (Pic)

Δύσκολο αυτό θα συμβεί πριν ολοκληρωθούν και τυπικά οι υποχρεώσεις τις ομάδας, όμως θεωρείτε δεδομένο ότι το χτίσιμο θα ξεκινήσει από εκεί.

Με την επιστροφή του Χασάν Μάρτιν ο Έλληνας τεχνικός, αν του βγει και το «στοίχημα» που ακούει στο όνομα Κώστας Κουφός, τότε θα έχει καλύψει τις θέσεις «5» για την νέα χρονιά.

Από την άλλη στη θέση του Ζαν Σάρλ είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση. Θα πάρει 4αρο5άρι η θα πάρει έξτρα παίκτη στην περιφέρεια; Πέρα από τον πολύ καλός φέτος Σλούκα στερούμαστε σε δημιουργία, μιας και ο αρχηγός μας Βασίλης Σπανούλης χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει και δεν είναι όπως πριν μερικά χρόνια.

Το σίγουρο είναι το το «άδειασμα» θα ξεκινήσει από Ζαν Σάρλ και Έλις, ενώ για το δεύτερο αν δεν είχε κάποια ξεσπάσματα με καλές εμφανίσεις ίσως τώρα να είχε αποχαιρετήσει.

Καλύτερη ομάδα φέτος ο Ολυμπιακός!
Καλύτερη ομάδα φέτος ο Ολυμπιακός!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24