Ο αθλητής της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας, Νίκος Ζουπάνη, χάρη στη σπουδαία πρωτοβουλία του κ. Ξυνή, έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τις σπουδές του.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., στο πλαίσιο του προγράμματος χορήγησης υποτροφιών στους αθλητές/τριες του συλλόγου, χάρη στη συνεργασία με τον Όμιλο ΞΥΝΗ και του προγράμματος «Αθλητισμός & Εκπαίδευση», ευχαριστεί θερμά τον κ. Σοφοκλή Ξυνή για την πλήρη υποτροφία στον Νίκο Ζουπάνη.

Ο αθλητής της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας, χάρη στη σπουδαία πρωτοβουλία του κ. Ξυνή, έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τις σπουδές του στο τμήμα Τεχνικών Εφαρμογών Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, συνδυάζοντας τον αθλητισμό με την εκπαίδευση.

Ολυμπιακός βόλεϊ: Το συλλεκτικό t-shirt των Κυπελλούχων Ευρώπης (pic)
Ολυμπιακός βόλεϊ: Το συλλεκτικό t-shirt των Κυπελλούχων Ευρώπης (pic)

Ο κ. Ξυνής στέκεται αρωγός σε αυτό το σπουδαίο εγχείρημα και αναμένεται να συνεχίσει τη χορηγία υποτροφιών και σε άλλα τμήματα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., δείχνοντας για άλλη μία φορά, με πρωτοποριακές πρακτικές για τα ελληνικά δεδομένα, τον δρόμο στην εκπαίδευση!

Το πρόγραμμα «Αθλητισμός & Εκπαίδευση», με υποσύνολο της ευρύτατης πρωτοβουλίας το κοινωνικό μήνυμα «Dual Career In Athletics» (Διπλή Καριέρα των Αθλητών), παροτρύνει τους αθλητές, μέσω των αθλητικών παραγόντων, της οικογένειας και των ενεργειών της πολιτείας, να εκπαιδεύονται παράλληλα με τον αθλητισμό με το ξεκίνημα της καριέρας τους, με αποτέλεσμα να γίνονται και καλύτεροι, αλλά και να έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τη μεταθλητική τους ζωή.

Μιτσέλι: «Κάποτε, μου είπε κάποιος: Μια φορά Ολυμπιακός, για πάντα Ολυμπιακός!»
Μιτσέλι: «Κάποτε, μου είπε κάποιος: Μια φορά Ολυμπιακός, για πάντα Ολυμπιακός!»
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24