Ο Ροστοφιάνος παίρνει θέση για τον οπαδό που δολοφόνησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ με το επιλεκτικό SDNA και τους έγκυρους δημοσιογράφους που έχει να μην ασχολούνται και να μην γράφουν ούτε 10 λέξεις για αυτό το θλιβερό γεγονός. Απάντηση από το συνεργείο υπάρχει;

Τα παλικάρια του συνεργείου του Ιβάν και συγκεκριμένα αυτοί που το παίζουν ρεπόρτερ της ελληνικής δικαιοσύνης με εξαιρετική επιλεκτική πληροφόρηση από τα δικαστικά στεγανά (κατάλοιπα της φιλίας τους με τον πρώην υπουργό δικαιοσύνης κ. Κοντονή) μας έχουν καταπλήξει. Αναρωτιέστε πως; Μα είναι δυνατόν ο Σαγόνιας, η Μπενμπενέα και δεν ξέρω ποιοι άλλοι γέρνουν, ωχ, φέρνουν ήθελα να γράψω την μία συγκλονιστική είδηση από το δικαστικό ρεπορτάζ μετά την άλλη.

Τα τραπέζια και οι φιλίες με τον Κοντονή έφεραν καλά αποτελέσματα και οι «Κλουζό» της Ελλάδας βρήκαν άκρες μέσα στα δικαστικά μονοπάτια να έχουν πληροφορίες ακόμα και αν είναι της φαντασίας τους. Αυτό δεν έχει καμία σημασία για όλους αυτούς γιατί για το συνεργείο υπηρετεί το δόγμα ρίξε την  λάσπη και κάτι θα μείνει. Φυσικά στην δημοσιογραφία των Λαλάκηδων του σαγόνια της μεγάλο κοπέλας και των υπολοίπων αποτυχημένων η σχέση αλήθεια ρεπορτάζ και είδησης είναι σαν να μιλάμε για τον Λύκο να προστατεύει τα πρόβατα.  Από όλα αυτά τα φαινόμενα και του δικαστικού ρεπορτάζ αφού μας εξάντλησαν όλα τα νέα για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού για 14η ή 15η φορά και αφού έχουν την απόλυτη πληροφόρηση για κάθε νομική εμπλοκή ακόμα και του θυρωρού του Ρέντη, παρατηρούμε κάποιες επιλεκτικές υποθέσεις που δεν τόλμησαν ούτε αναφορά να κάνουν.

Εξοργισμένοι στον Ολυμπιακό με Παπαπέτρου – Γκορτσίλα!
Εξοργισμένοι στον Ολυμπιακό με Παπαπέτρου – Γκορτσίλα!

Μία από τις πολλές υποθέσεις που τα εργαλεία ξέχασαν επιλεκτικά ήταν η εν ψυχρό και άνανδρη δολοφονία του Βούλγαρου οπαδού της Μπότεφ, Τόσκο από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τόσο στο αντικειμενικό sdna και από το κανάλι του Ρώσου «σιγή ιχθύος» μούγκα στην στρούγκα…

Οι άνθρωποι που έχουν το «Καλύτερο» δικαστικό ρεπορτάζ η κυρία που δεν έχει αφήσει τρύπα για τρύπα στην Ευελπίδων δεν άκουσαν δεν είδαν δεν ερεύνησαν τίποτα. Όπως δεν άκουσαν δεν είδαν ποιοι κατηγορούνται σαν δολοφόνοι του Τόσκο τι σχέση στενή είχαν οι ίδιοι και τα συγγενικά τους πρόσωπα με τον ΠΑΟΚ την διοίκηση του και την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Μάλιστα το αντικειμενικό SDNA [Κλικ εδώ] το κανάλι του Ιβάν με την εκπομπή του σαγόνια δεν διάβασαν ή δεν τους στάλθηκε η ανακοίνωση της  αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης που ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα (05-01-2020) και περί ώρα 16:30, διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από την ευρύτερη περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, τρεις αλλοδαποί, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ένας εξ’ αυτών, ηλικίας 28 ετών, κατέληξε.

Ερευνώνται τα αίτια θανάτου του, καθώς μετά την επίθεση και ενώ ευρίσκετο επί του οδοστρώματος πέρασε από πάνω του όχημα, το οποίο αναζητείται. Προανάκριση διενεργείται από τις αστυνομικές Αρχές».

Έτσι απλά για να φρεσκάρουμε λίγο τις επιλεκτικές μνήμες του συνεργείου.

Επίσης οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του συνεργείου δεν ασχολήθηκαν με την συνέχεια της υπόθεσης που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ενώ με τον αποτυχημένο «Ζούγκλα» ασχολούνται με τα πάντα εντελώς τυχαία ξέχασαν να ασχοληθούν με την συγκεκριμένη περίπτωση και ιδιαίτερα με τις εξελίξεις για τους ανθρώπους που κατηγορούνται  για την άνανδρη δολοφονία του Τόσκο. Τα δυο επώνυμα καμάρια αφέθηκαν ελεύθερα και μετά από έξι μήνες δεν κουνιέται φίλο με αποτέλεσμα να έχουν ξεσηκωθεί οι φίλοι και όχι μόνο του ΑΡΗ που βλέπουν για μια άλλη φορά το μία ομάδα μια πόλη να είναι πλέον και μια ομάδα μια αστυνομία μία δικαιοσύνη.

Αλήθεια φανταστείτε την ιστορία αυτή ανάποδα και οι κατηγορούμενοι να ήταν οπαδοί και στελέχη του ΠΑΟΚ τι θα γινόταν από τους αντικειμενικούς! Τι θα άκουγε η έρημη Ελληνική δικαιοσύνη που κωλυσιεργεί και καλύπτει τους «στυγνούς δολοφόνους» που τους αποφυλάκισε με 3.000 ευρώ εγγύηση όταν ο εισαγγελέας έβαλε εγγύηση σε οπαδό του Ολυμπιακού γιατί ήταν σε μηχανάκι εγγύηση 5.000 ευρώ. Αυτά τα ιερά τέρατα του δικαστικού ρεπορτάζ μέσα από τα μέσα τους ασχολήθηκαν έγραψαν «10 λέξεις», αφόρισαν αστυνομία, δικαιοσύνη για όλα αυτά, όχι φυσικά δεν τόλμησαν να αγγίξουν όχι μόνο την υπόθεση επιδερμικά αλλά δεν τόλμησαν ούτε την ανακοίνωση της αστυνομίας να αναφέρουν.

Αλήθεια υπάρχει απάντηση από το συνεργείο;

Rostofianos

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24