Ο Βιθέντε Ιμπόρα έχει αναγεννηθεί στον Ολυμπιακό με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι Ισπανοί πλέκουν το εγκώμιο του.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα διανύει την καλύτερη περίοδο της σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και αυτό γιατί πολύπειρος Ισπανός μέσος έχει αναγεννηθεί από τότε που ανέλαβε τον Θρύλο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Συγκεκριμένα, έκανε καλά ματς με Φενέρμπαχτσε, ΠΑΟΚ και Άρη και αποτελεί μια καλή λύση από τον πάγκο.

Μάλιστα, οι συμπατριώτες του έπλεξαν το εγκώμιο του. Η ιστοσελίδα «eldesmarque» έγραψε: «Στα 36 του κάνει μια συναρπαστική σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός χαφ, παρότι δεν είναι αδιαφιλονίκητος βασικός, βρίσκεται στα πρόθυρα να παίξει σε έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό. Με προπονητή τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ , αντιμετωπίζει έναν ημιτελικό στο UEFA Conference League εναντίον του πρώην προπονητή του στον πάγκο της Σεβίλλης, Ουνάι Έμερι».

Καταλήγει το δημοσίευμα των Ισπανών γράφοντας: «Ο αθηναϊκός σύλλογος, μακριά πλέον από τον τίτλο στην εγχώρια διοργάνωση, ονειρεύεται να φτάσει στον τελικό που θα διεξαχθεί στη δική του πόλη αφού ήταν επικός στους προηγούμενους προκριματικούς γύρους. Ο Βιθέντε Ιμπόρα, με εμπειρία σε αυτά τα μέρη, θα είναι ένα από τα βασικά κομμάτια για να το πετύχει μαζί με έναν άλλο πρώην παίκτη της Σεβίλλης όπως ο Στέβαν Γιόβετιτς».