Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σήμερα το βράδυ στην Ηλιούπολη, επί του Υδραϊκού με μόνο στόχο τη νίκη και τη διεύρυνση του σερί.

Ο Ολυμπιακός για την ομάδα πόλο Ανδρών του συλλόγου μας συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, με εκτός έδρας «αποστολή». Σήμερα Σάββατο (1/11) το βράδυ, στις 20:00, οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, για την 5η αγωνιστική της Water Polo League, με στόχο το «διπλό». Έτσι ώστε να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους σε «πέντε στα πέντε».

Υδραϊκός – Ολυμπιακός: «Να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί που έχουμε»

Δηλώσεις:

Πόλο Ανδρών: Στην Ηλιούπολη οι «ερυθρόλευκοι»
Πόλο Ανδρών: Στην Ηλιούπολη οι «ερυθρόλευκοι»

Σπύρος Λυκούδης: «Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δουλέψουμε όλα όσα κάνουμε στην προπόνηση και να κρατήσουμε τον υψηλό ρυθμό που έχουμε. Θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί που έχουμε χτίσει. Σε ένα ακόμα ματς, να δείξουμε σοβαρότητα και ένα πολύ καλό πρόσωπο».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.