Όλα όσα είπε η Ελεάννα Χριστινάκη.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελεάννα Χριστινάκη. Η διεθνής γκαρντ/φόργουορντ (ημ. γέννησης 16/12/1996, 1,84μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Η ίδια έκανε το δικό της πρώτο σχόλιο ως «ερυθρόλευκη» και τόνισε το πόσο χαίρεται που θα είναι στην ομάδα.

Κανιέτε: «Έτοιμοι να παλέψουμε για το Super Cup»
Κανιέτε: «Έτοιμοι να παλέψουμε για το Super Cup»

Διαβάστε όσα είπε:

«Με μεγάλη μου χαρά, έρχομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις με την ομάδα μου! Η συνέχεια στο γήπεδο».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.