Ο Ντέβον Χολ αποχωρεί από Φενέρμπαχτσε, έχει πρόταση-μαμούθ και το όνομά του συνδέεται με τον Ολυμπιακό.

Στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής αγοράς βρίσκεται ο Ντέβον Χολ, με το όνομά του να απασχολεί έντονα κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας ενόψει του καλοκαιριού. Ο Αμερικανός γκαρντ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε, καθώς οι διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο δεν προχωρούν.

Η οικονομική απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών παίζει καθοριστικό ρόλο. Ο Χολ ζητά υψηλές απολαβές, με το ποσό να ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Κάτι που η τουρκική ομάδα δεν δείχνει διατεθειμένη να καλύψει. Παράλληλα, η παρουσία του Τάλεν Χόρτον-Τάκερ στο ρόστερ περιορίζει τον χρόνο συμμετοχής του. Ένα γεγονός που επηρεάζει και τη διάθεσή του για παραμονή.

Βαλένθια: Με απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό
Βαλένθια: Με απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Στο μεταξύ, η Ολίμπια Μιλάνο έχει ήδη κινηθεί δυναμικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταθέσει πρόταση που αγγίζει τα 2.500.000 ευρώ για διετές συμβόλαιο. Καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις του παίκτη. Η συγκεκριμένη προσφορά τον φέρνει πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ιταλία, όπου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Την ίδια ώρα, το όνομα του Χολ «παίζει» και για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν περιπτώσεις παικτών που μπορούν να ενισχύσουν την περιφέρεια. Με τον Αμερικανό να διαθέτει το προφίλ που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη κίνηση από την πλευρά των Πειραιωτών.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Χολ θα αποτελέσει ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής περιόδου στην Ευρωλίγκα. Με εμπειρία, ποιότητα και παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, αναμένεται να προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον.

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδόπουλος και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά μέσα ενημέρωσης. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό με κρατά πάντα ενεργό και παθιασμένο. Πλέον, θα βρίσκομαι εδώ, στο THRYLOS24, για να μεταφέρουμε μαζί τον παλμό της ομάδας μας. Τα καλύτερα έρχονται!