Ο κορυφαίος όλων στην Ευρώπη και αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, ήταν έξαλλος κατά την ολοκλήρωση του αγώνα στο ΣΕΦ με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος ξέσπασε κατά των διαιτητικών αποφάσεων, οι οποίες έκριναν την αναμέτρηση, λέγοντας «βαριές» ατάκες!

Κατά τη χτεσινοβραδινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα, για την Ευρωλίγκα, είδαμε όλοι μια σφαγιαστική διαιτησία, ένα χειρουργείο χωρίς αναισθητικό κατά του Θρύλου, μόνο και μόνο για να κερδίσει η ομάδα του Γιασικεβίσιους. Στο τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή, σε ένα κομβικό σημείο, και την Μπάρτσα, αν κέρδιζε 3 βολές να προηγούνταν με ένα τρίποντο! Η βολή της τεχνικής ποινής δεν μπήκε, όμως αυτό δεν πτόησε τον αρχηγό του Θρύλου να ξεσπάσει!

Άλλωστε, και το φάουλ που δόθηκε στον Ζαν Σαρλ προς κέρδος του Χίγκινς, ήταν ανύπαρκτο, με τον Έλληνα προπονητή να λέει πως εκείνοι (ενν. διαιτητές) αποφασίζουν για την τύχη του παιχνιδιού. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού από την άλλη, προσπαθούσε μάταια να καταλάβει τι έδωσαν οι διαιτητές στην εν λόγω φάση! Μεταξύ άλλων, ο αρκετά έξαλλος Σπανούλης φέρεται να είπε «γι’ αυτό το μπάσκετ πέφτει όλο και πιο κάτω». Φυσικά, σε ήρεμο ύφος, παρόλη την υπερπροσπάθεια που έκανε ο Θρύλος επί 39 λεπτά, και την πεντακάθαρη «κλοπή» που υπέστη στο τελευταίο λεπτό (κι όχι μόνο…).

Δείτε βίντεο με τις ατάκες του αρχηγού!