Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Μπάγερν, Γκόρντον Χέρμπερτ για το ντεμπούτο του Σπένσερ Ντινγουίντι στη Euroleague.

Ο Σπένσερ Ντινγουίντι έκανε το ντεμπούτο του με την Μπάγερν στη νίκη επί της Βίρτους, σημειώνοντας έξι πόντους με 1/7 σουτ και κερδίζοντας αρκετά φάουλ. Ο προπονητής Γκόρντον Χέρμπερτ τόνισε πως ο Αμερικανός γκαρντ χρειάζεται χρόνο για να ενσωματωθεί πλήρως στο σύνολο, επισημαίνοντας ότι η προσαρμογή του θα είναι σταδιακή. Παρά τις αδυναμίες στο σκοράρισμα, η ενέργεια και η παρουσία του προσθέτουν ποιότητα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο για αυτόν. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και δεν έχει προσαρμοστεί. Νομίζω ότι η μετάβαση θα γίνει γρήγορα, αυτή είναι η αίσθησή μου. Έχει εξαιρετική κατανόηση του παιχνιδιού, είναι έξυπνο παιδί και κάνει μερικές πολύ καλές πάσες.

Έρχεται ο Έβανς και… αλλάζει τα πάντα στον Ολυμπιακό
Έρχεται ο Έβανς και… αλλάζει τα πάντα στον Ολυμπιακό

Έχουμε δύο προπονήσεις το Σάββατο και την Κυριακή. Στο NBA δεν κάνουν προπόνηση, οπότε αυτό θα είναι κάτι διαφορετικό για αυτόν, αλλά πρέπει να προσαρμοστεί. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τον έχουμε. Ταιριάζει πολύ καλά στα αποδυτήρια».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.