Οι ερυθρόλευκοι, δίπλα στον κόσμο τους, αντιμετωπίζουν τη Γιαντράν (9/1, 20:00, ΕΡΤ2) για την 6η αγωνιστική του LEN Champions League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης, την Κροατική Γιαντράν, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για το LEN Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη και το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά από την πρόκριση στο Final8 του θεσμού. Μάλιστα, προσπαθούν να βρίσκονται σε όσο γίνεται καλύτερη θέση, πριν τα διπλά ματς με αντίπαλο τη Γιουγκ (ο πρώτος αγώνας στην Κροατία (23/01) και ο δεύτερος στη συνέχεια στον Πειραιά (06/02) επί της Γιουγκ), που θα κρίνουν την πρωτιά του ομίλου.

Ο Έλληνας προπονητής Θοδωρής Βλάχος δεν αντιμετωπίζει κάποιον «πονοκέφαλο» με απουσία παίκτη του, έχοντας όλους τους αθλητές του, ετοιμοπόλεμους.

Η ερυθρόλευκη αποστολή απαρτίζεται από τους εξής αθλητές: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Η Γιαντράν πάλι δεν έχει επίσημους αγώνες στα πόδια της, άρα ο Ολυμπιακός θεωρείται και είναι πιο έτοιμος. Το τελευταίο ματς που έδωσαν οι Κροάτες ήταν στις 19 Δεκεμβρίου όταν είχαν γνωρίσει την ήττα από τη Σπαντάου στη Γερμανία με 12-11, ενώ το αμέσως προηγούμενο ήταν πέντε μέρες νωρίτερα κόντρα στη Βόρμαρ όπου επικράτησαν δύσκολα με 7-6 για την Αδριατική Λίγκα.

Τέλος, δωρεάν είσοδο για το εν λόγω ματς, έχουν οι κάτοχοι Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.