Η χρονιά έχει στην ουσία ολοκληρωθεί για τον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και τους ιθύνοντες της ΚΑΕ Ολυμπιακός να έχουν ξεκινίσει τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα....

Η χρονιά ήδη θα μπορούσε να πει κάποιος ότι έχει ολοκληρωθεί άδοξα. Ονόματα πλέον θα έρχονται κατά ριπάς. Σας είχαμε ενημερώσει όμως εδώ στο thrylos24.gr πρώτοι απ’ όλους ότι Νο. 1 στόχος είναι ο Ντόρσεϊ και δεν θα το αλλάξουμε. Απλά να θυμάστε το όνομά του. Όσοι το αμφισβητούν, απλά καλό θα είναι να περιμένουν έως το καλοκαίρι.

Ονόματα είπαμε θα ακουστούν πολλά. Εδώ δεν υπάρχει όριο. Σε κάθε μεταγραφολογία ο καθ΄ ένας πετάει και ένα όνομα. Ακούσαμε πρόσφατα ότι αρέσει ο Λόιντ από τον Ερυθρό. Καλό όνομα, προσιτό κασέ, αλλά δύσκολη περίπτωση. όχι γιατί δεν μπορούμε. Αλλά σε δίλλημα Λόιντ η Ντόρσεϊ θα προτιμηθεί ο δεύτερος. Τώρα αν κάτι στραβώσει εκεί, τότε ναι, ίσως αναθερμανθεί κάποιο ενδιαφέρον.

Γιασικεβίτσιους: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του για την απίθανη ατμόσφαιρα»!
Γιασικεβίτσιους: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του για την απίθανη ατμόσφαιρα»!

Ο Ντόρσεϊ έχει το αβαντάζ ότι έχει Ελληνική υπηκοότητα, θεωρείτε ιδανικός δίπλα στον Σλούκα, ενώ με την προοπτική ότι από πίσω θα έρχεται ο Σπανούλης τότε καταλαβαίνεται ότι δημιουργείτε μία πολύ «καυτή» περιφερειακή γραμμή.

Ακόμα ένα όνομα που είπαμε πρόσφατα ήταν του Μίκι από την Χίμκι. Ο Αμερικανός ο οποίος αγωνίζεται στη θέση «5» γνωρίζεται άριστα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ενώ ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι με αυτό, τον Κουφό και τον Μάρτιν εφόσον επιστρέψει υγιείς, θα έχει μία πλήρεις front line. Μένει ελεύθερος άλλωστε και η τιμή του δεν είναι απαγορευτική. Ο Έλις όπως καταλαβαίνεται δεν θα μείνει, ενώ ο Ζαν Σάρλ ακούστηκε για παραμονή, αλλά όπως είπαμε δύσκολα θα καταφέρει να μείνει και εκείνος εκτός αν κερδίσει με τις «εμφανίσεις» του μία 2η ευκαιρία. Στα τελευταία παιχνίδια πάντως προσπαθεί, έχει βελτιωθεί και δείχνει ότι μπορεί. Θέλει υπομονή πάντως και θα δούμε.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24