Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ (15/7, 19:15) σε εκτός έδρας αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για τα Play Off της Super League 1.

Οι «ερυθρόλευκοι», με απαρχή το «Γεντί Κουλέ» αντιμετωπίζουν την ομάδα του ΟΦΗ, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1.

Στόχος είναι μονάχα η νίκη για την έναρξη ενός νέου αήττητου σερί, αλλά και για να μπει ξανά σε θετικά αποτελέσματα η ομάδα του Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ανοίξει το ρόστερ και να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν θεωρούνται «βασικοί» καθ’ όλη την χρονιά. Εκείνοι καλούνται να ανταποκριθούν πλήρως στα «θέλω» του Μαρτίνς και να βγάλουν πάθος και ενέργεια, ό,τι αρμόζει δηλαδή φορώντας την «ερυθρόλευκη» φανέλα!

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει κατακτηθεί, όμως υπάρχει το Κύπελλο και η πρόκριση επί της Γουλβς. Τα δύο εναπομείναντα μεγάλα στοιχήματα για φέτος.

Πάμε για τη νίκη Θρύλε, στο δεύτερό σου σπίτι… την Κρήτη!

Να θυμίσουμε την αποστολή των Κρητικών, η οποία αποτελείται από τους: Γουάλεϊ, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Ναμπί, Σεμέδο, Βίκτορ, Βαφέας, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Βαζ, Στάικος, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπολάκης, Μπράουν, Περδίκης, Σουρνάκης, Νοικοκυράκης.

Και εκείνοι που επέλεξε ο Μαρτίνς: Καραργύρης, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Καφού, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.