Από την Παρασκευή το πρωί (10:00) ξεκινά η διάθεσή τους, για το ματς στο Swissporarena.

Μετά το 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός έχει «κλειδώσει» την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Το ματς της 16ης Αυγούστου στην Ελβετία έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Αλλά ο κόσμος του Θρύλου θα είναι εκεί.

Οι φίλαθλοι του ΘΡΥΛΟΥ θα δώσουν το «παρών» στο Swissporaerna και θα είναι δίπλα στην ομάδα και στη ρεβάνς. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έχει εξασφαλίσει εισιτήρια για το δεύτερο ματς και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής (10/08, 10:00).

Με τη σχετική ενημέρωση να αναφέρει: «H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα του UEFA EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων LUZERN FC – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο “SWISSPORARENA” την Πέμπτη 16/08/2018 στις 19:30 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν ως εξής :

Την Παρασκευή 10/08 και την Δευτέρα 13/8 (10:00 – 18:00), από την αίθουσα εισιτηρίων διαρκείας (είσοδος vip – Γ. Καραϊσκάκης).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο θα πρέπει να επιδείξει την κάρτα διαρκείας ή την κάρτα φιλάθλου του και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 23 €».