Ο Αχμέντ Χασάν με ποστάρισμά του στα social media πήρε θέση σχετικά με τα πόσα γίνονται στην Παλαιστίνη τόσα χρόνια.

Ο Αχμέντ Χασάν δεν… άντεξε με τα όσα γίνονται. Ο πρώην «ερυθρόλευκος», έκανε το δικό του ποστάρισμα. Και μίλησε για τα όσα έχουν περάσει οι Παλαιστίνιοι από τους Ισραηλινούς.

Δείτε την ανάρτηση:

«Μετακόμισα στην Ευρώπη πριν 11 χρόνια, γι’ αυτό έχω ακόλουθους και φίλους που δεν είναι Άραβες, οπότε αυτή η ανάρτηση που κοινοποιώ για την Παλαιστίνη είναι για εσάς.

Ζελσον Μάρτινς: Η επιστροφή και οι σημαντικές λύσεις που δίνει
Ζελσον Μάρτινς: Η επιστροφή και οι σημαντικές λύσεις που δίνει

Εγώ και οι Άραβες φίλοι μου γνωρίζουμε ήδη πολύ καλά τι συμβαίνει εδώ και δεκαετίες.

Το Ισραήλ πήρε τη γη της Παλαιστίνης. Σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους. Κατέστρεψε τα πάντα και την Παλαιστίνη μετά από πάρα πολλά χρόνια προσπαθώντας να αντισταθεί ακόμα και με τα μικρά όπλα που έχουν. Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης τους αποκαλούσαν τρομοκράτες!!

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης είπαν ότι αποκεφάλισαν 40 μωρά αλλά δεν υπήρχαν φωτογραφίες ή βίντεο που να το αποδεικνύουν, οπότε είναι μια άλλη ψεύτικη ιστορία.

Είμαι εναντίον οποιουδήποτε σκοτώνει αμάχους ή αθώους ανθρώπους! Αλλά οι πραγματικοί τρομοκράτες εδώ είναι αυτοί που βομβαρδίζουν ολόκληρη τη χώρα, 2 εκατομμύρια άνθρωποι το 40% από αυτούς είναι παιδιά, κόβουν νερό, ρεύμα, τρόφιμα, καύσιμα, χρησιμοποιώντας διεθνή απαγορευμένα αέρια και είπαν ότι πολεμούν ανθρώπινα ζώα!!!

Επίσης κάποιοι celebrities δημοσίευσαν φωτογραφίες της Γάζας και λένε ότι είμαι με το Ισραήλ! Μπορείς να σταθείς με όποιον θέλεις απλά μην είσαι ηλίθιος να δημοσιεύσεις την τραγωδία στη Γάζα όπως είναι στο Ισραήλ.

Νομίζω ότι αν έχεις ένα πολύ μικρό κομμάτι καρδιάς θα ήσουν πραγματικά λυπημένος και κατεστραμμένος από μέσα σου αφού έβλεπες όλα όσα συμβαίνουν στην Παλαιστίνη αυτές τις μέρες.

Ελπίζω όταν βρίσκεσαι σε θέση λήψης αποφάσεων ή βρεθείς σε μια συζήτηση σχετικά με αυτό, να ξέρεις την αλήθεια.

Παραλίγο να ξεχάσω να σας πω ότι οι πλατφόρμες των Social media απαγορεύουν λογαριασμούς που τολμούν να δείξουν την αλήθεια σε αυτή τη θηριωδία.

Ποιος νοιάζεται αν αντιμετωπίζουμε συνέπειες προσπαθώντας να είμαστε η φωνή τους έξω από το χαράκωμα.»

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24