Χαραλαμπόπουλος: «Δεν παίξαμε καλά σήμερα»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός κέρδισε 81-67 την ΑΕΚ στην Κρήτη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, προκρίθηκε εύκολα και ο Χαραλαμπόπουλος έκανε δηλώσεις.
Ο Ολυμπιακός κέρδισε 81-67 την ΑΕΚ στην Κρήτη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε εύκολα στα ημιτελικά του θεσμού. Δηλώσεις από την πλευρά των Κιτρινόμαυρων παραχώρησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
Αναλυτικά: «Φυσικά ήταν δύσκολο, παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Πολύ physical ομάδα. Δυστυχώς τελευταία στιγμή έφυγε και ο Λούκας (σ.σ. Λεκάβιτσιους), οπότε προσπαθήσαμε με αλχημείες να καλύψουμε τη θέση. Νομίζω προσπαθήσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια. Προχωράμε.
Σίγουρα παρουσιαστήκαμε λίγο καλύτερα. Θεωρώ όμως ότι δεν παίξαμε καλά, γενικά, σήμερα. Δεν ξέρω αν φταίει η έλλειψη point guard, αλλά η μπάλα δε γύρισε σχεδόν καθόλου. Είναι και λογικό όταν δεν έχεις point guard και παίρνουν αποφάσεις δύο και τρεις παίκτες, είναι πολύ πιο δύσκολο.
Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα καλά σημεία του παιχνιδιού και να προχωρήσουμε.
Νομίζω έρχεται στην καλύτερη περίοδο γιατί έχουμε τραυματίες, τώρα και ο Λούκας αρρώστησε. Έχουμε κάνει και κάποιες σερί νίκες, ίσως δεν είναι ιδανικό το timing, αλλά λόγω τραυματιών θεωρώ ότι είναι καλό.
Δυστυχώς σήμερα δεν τους κάναμε χαρούμενους. Δεν παίξαμε και πολύ καλά. Θεωρώ ότι η εικόνα μας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος είναι καλή, οπότε πιστεύω θα προχωρήσουμε έτσι».