Ο Νταν Οτούρου και ο Πι Τζέι Ντόζιερ βρίσκονται στο στόχαστρο της Χάποελ Τελ Αβίβ, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία.

Αποφασισμένη να εμφανιστεί πολύ δυνατή τη νέα σεζόν στην πρώτη παρουσία της στην Euroleague είναι η Χάποελ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ισπανικού encestando.es, ο Νταν Οτούρου είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας με την ισραηλινή ομάδα.

Γιαννακόπουλος για Μπαρτζώκα: «Μπράβο του που παραδέχθηκε το λάθος του» (pic)
Γιαννακόπουλος για Μπαρτζώκα: «Μπράβο του που παραδέχθηκε το λάθος του» (pic)

Μάλιστα, ο δυναμικός σέντερ της Αναντολού Εφές, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, φαίνεται πως είναι αρκετά κοντά και απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσει το ζήτημα.

Όμως, δεν παραμένουν εκεί, αλλά φαίνεται πως είναι σε διαπραγματεύσεις και με τον Πι Τζέι Ντόζιερ, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από την ομάδα του Αναντολού Εφές, αλλά ακόμη δεν έχει απαντήσει.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη επενδύει στην αθλητικότητα και θέλει σύντομα να κλείσει κάποιους παίκτες που θα είναι κομβικοί στο πλάνο για τη νέα σεζόν. Γι’ αυτό και έχει προχωρήσει τόσο πολύ στο θέμα των Νταν Οτούρου και Πι Τζέι Ντόζιερ.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.