Τα μέχρι στιγμής δεδομένα για την ημερομηνία διεξαγωγής του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ αλλά και την τηλεοπτική στέγη αυτού.

Η ΟΧΕ έχει ανακοινώσει πως ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί 13 ή 14 Μαΐου.

Ωστόσο πρόκειται για κάτι που ενδέχεται να αλλάξει εφόσον οριστικοποιηθούν οι συζητήσεις της ΟΧΕ με την ΕΡΤ και το Final-4 του Κυπέλλου μετατεθεί τελικό για το διήμερο 8-9 Μαΐου, ημέρες Δευτέρα και Τρίτη. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το σενάριο αυτό φαίνεται αυτή την στιγμή το επικρατέστερο και αναμένεται ακόμα και σήμερα να οριστικοποιηθεί. Έτσι η ΕΡΤ3 αναμένεται να αναλάβει την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων της τελικής φάσης του Κυπέλλου.

Η πρόταση της ΕΡΤ αναφέρει στις 6 μ.μ. την Δευτέρα 8 Μαΐου να παίξουν Διομήδης-Δούκας και την ίδια ημέρα, στις 10 μ.μ θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαΐου και θα αρχίσει στις 10 μ.μ. Οι ώρες πάντως ενδέχεται να έχουν μια μικρή διαφοροποίηση. Η εναλλακτική πρόταση της ΕΡΤ ήταν Παρασκευή και Σάββατο αλλά το σενάριο Δευτέρα- Τρίτη φαίνεται πως κερδίζει έδαφος. Αναμένεται πλέον να ξεκαθαρίσει αν τελικά ο πρώτος τελικός θα ξεκινήσει στις 14 Μαΐου, πέντε μέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου ή θα μετατεθεί για άλλη μέρα. Οι ημερομηνίες πάντως είναι εξαιρετικά περιορισμένες καθώς μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.