Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σεζάρι Σούρτζιελ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σεζάρι Σούρτζιελ.

Ο διεθνής Πολωνός αριστερός εξτρέμ (ημ. γέννησης 18/9/2002, 1,90μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου. Ο Σεζάρι Σούρτζιελ είναι «γέννημα-θρέμμα» της Κιέλτσε. Αγωνίστηκε στην πολωνική ομάδα από το 2019 έως την περσινή σεζόν (2024-25), κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Συνολικά, μέτρησε 177 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 346 γκολ.

Ο νέος εξτρέμ του Θρύλου έχει εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο, αφού έχει αγωνιστεί σε 50 ματς στο EHF Champions League (27 γκολ). Μάλιστα, έφτασε δύο φορές στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με την Κιέλτσε να κατακτά ισάριθμα ασημένια μετάλλια. 

Προηγούμενες ομάδες:

2019-25 Κιέλτσε (Πολωνία)

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.