Χανιά – Ολυμπιακός Β’ : Έντονη σύρραξη στο φινάλε της αναμέτρησης
Τα νεύρα δεν έλειψαν μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στα Χανιά και τον Ολυμπιακό Β', αφού προκλήθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ των ομάδων.
Το χορταστικό παιχνίδι ανάμεσα στα Χανιά και τον Ολυμπιακό Β’ για την τελευταία αγωνιστική της Super League 2, φαίνεται πως είχε και… τρίτο ημίχρονο.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, υπήρξε μια μεγάλη στιγμή έντασης ανάμεσα στις δύο ομάδες με αποτέλεσμα το ματς να μην… λήξει στο 90λεπτο.
Συγκεκριμένα, ο χαμός κράτησε 3-4 λεπτά, με τον Ιατρούδη των Χανίων και τον Κεραμιδά του Ολυμπιακού να είναι μεταξύ αυτών που τσακώθηκαν και τον Αριέλ Ιμπαγάσα να είναι έξαλλος.
Τελικά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν, με τις δύο ομάδες να αποχωρούν για τα αποδυτήρια.
Latest News
ΣΕΦ: Το σχέδιο για ένα ζωντανό αθλητικό οικοσύστημα 40 ετών
Στην Αθήνα ο Πέντερσεν για το νέο κεφάλαιο με τον Ολυμπιακό
Διπλό μέτωπο για τον Ολυμπιακό στη μεσαία γραμμή
Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο ο Πέντερσεν για το δεξί άκρο
Παράταση για τους Έλληνες διαιτητές, κάμερες στο Κύπελλο
Ολυμπιακός: Οι προσωρινές έδρες μέχρι την επιστροφή στο ΣΕΦ
Ο Ζότα Σίλβα μένει στον Ολυμπιακό έως το 2029
Στο τραπέζι η αποχώρηση του Ζέλσον Μάρτινς για την Κράσνονταρ
READ MORE