Δεύτερο μεγάλο πλήγμα για την Εθνική Γυναικών ενόψει EuroBasket Women 2025. Η Έλενα Τσινέκε θα μπει στο χειρουργείο και θα απουσιάσει.

Η Εθνική μπάσκετ Γυναικών θα αναγκαστεί να καλύψει μια ακόμα σημαντική απώλεια στην περιφέρειά της στο EuroBasket Γυναικών 2025 (18-29 Ιουνίου), καθώς μετά την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, χάνει και την Έλενα Τσινέκε. Η διεθνής γκαρντ θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αφού έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνεχίζει την προετοιμασία του στο ΣΕΦ ενόψει του μεγάλου ραντεβού του καλοκαιριού, ενώ από τις 18 έως τις 28 Μαΐου θα μεταβεί για προπονήσεις στα Ιωάννινα.

Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Μαγιόρκα, προκειμένου να λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά (30 Μαΐου-1 Ιουνίου), στο οποίο θα συμμετέχουν ακόμη η Ισπανία και η Ιταλία.