Οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ρώτησε τη Μαρσέιγ για τον εξετρέμ Ρεμί Καμπελά, που πέρσι αγωνίστηκε στην Σεντ Ετιέν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, ο 28χρονος Γάλλος εξτρέμ είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού που ρώτησε τους Μασσαλούς για πιθανή παραχώρησή του παίκτη.

Ο Καμπελά είναι ποδοσφαιρικό προϊόν της Μονπελιέ (116 συμ/ 28 γκολ) και έχει αγωνιστεί και στις Μαρσέιγ (81 συμ/ 13 γκολ) και Νιουκάστλ (34 συμ/1γκολ). Πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Μαρσέιγ στην Σεντ Ετιέν και είχε μια καλή και αποδοτική χρονιά με 8 γκολ και 7 ασίστ σε 31 ματς που συμμετείχε. Για αυτό και οι Στεφανουά προσπάθησαν να τον αποκτήσουν με πρόταση που έφτανε τα 4 εκατ. ευρώ η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή από τη φιναλίστ του περσινού Europa League.

Η χρηματιστηριακή αξία του διεθνούς με τη Γαλλία ποδοσφαιριστή ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια ευρώ, για αυτό και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός επιδιώκει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή που είναι μια σαφώς πιο εφικτή οικονομικά επιλογή για τα ταμεία του συλλόγου. Ο 28χρονος αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός χαφ αλλά μπορεί με την ίδια άνεση να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, εκεί που ψάχνονται δηλαδή οι Πειραιώτες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί αντίπαλος του Καμπελά τη σεζόν 2012-2013, όταν οι ερυθρόλευκοι είχαν στον Όμιλό τους στο Championms League την τότε ομάδα του, Μονπελιέ.