Τα πασχαλινά έθιμα της χώρας μας τήρησε η Χάιντι Κλουμ. Αν και Γερμανίδα, το πασίγνωστο μοντέλο γιόρτασε την Κυριακή του Πάσχα αλά ελληνικά.

Τα πασχαλινά έθιμα της χώρας μας τήρησε η Χάιντι Κλουμ. Αν και Γερμανίδα, το πασίγνωστο μοντέλο γιόρτασε την Κυριακή του Πάσχα αλά ελληνικά.

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η 49χρονη σταρ ανάρτησε βίντεο με την ίδια να δίνει το «παρών» σε γλέντι και να τσουγκρίζει κόκκινα αυγά. Μάλιστα, κέρδισε και ενθουσιάστηκε.

Επίσης, σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, απαθανατίζεται η ίδια να ποζάρει χαμογελαστή, κάτω από την ελληνική σημαία.

Κόνι Μεταξά: Πιο σέξι από ποτέ – Η απίθανη αλλαγή στο look της (vid)
Κόνι Μεταξά: Πιο σέξι από ποτέ – Η απίθανη αλλαγή στο look της (vid)

«GR», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της και δίπλα έβαλε μία κόκκινη καρδιά.

Δείτε την παρακάτω

 

Η Χάιντι Κλουμ λατρεύει την Ελλάδα και φροντίζει σε κάθε ευκαιρία την επισκέπτεται. Η Αθήνα, ο Πειραιάς και η Μύκονος είναι μόνο κάποια από τα μέρη που έχει βρεθεί και μάλιστα, έχει φωτογραφηθεί.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία της από το νησί των ανέμων. Με τον ήλιο να αρχίζει να φαίνεται στον ουρανό της Μυκόνου, το μοντέλο ποζάρει τόπλες στο μπαλκόνι και φορά μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

«Η ανατολή του ηλίου στη Μύκονο είναι τόσο όμορφη», έχει γράψει στη λεζάντα της όμορφης φωτογραφίας.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.