Η Rebel Wilson αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά της, Rebel Rising, ότι έχασε την παρθενία της σε προχωρημένη ηλικία στα 35 της.

Η Rebel Wilson αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά της, Rebel Rising, ότι έχασε την παρθενία της στα 35 της. Παράλληλα η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός αποκαλύπτει και το όνομα του ηθοποιού, με τον οποίο έκανε πρώτη φορά σεξ.

Συγκεκριμένα η Wilson αναφέρει ότι ο κωμικός και ηθοποιός Mickey Gooch Jr, ήταν ο πρώτος της σεξουαλικός σύντροφος. «Micks, ξέρω ότι αυτό μπορεί να είναι νέο για σένα αν το διαβάζεις, αλλά ναι, έχασα την παρθενιά μου για σένα», γράφει η ηθοποιός στα απομνημονεύματά της.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στην ταινία «How to Be Single», το 2016. Η Wilson επιβεβαίωσε αργότερα στους New York Times ότι ο Gooch «ήταν το πρώτο άτομο που διάβασε το βιβλίο της».

Η σταρ του Χόλιγουντ γράφει επίσης ότι οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε με το βάρος της, ήταν ένα κομμάτι του λόγου που περίμενε τόσο πολύ για να κάνει σεξ, προσθέτοντας: «Ως μεγάλο κορίτσι, κανείς δεν θα με έβρισκε ποτέ πραγματικά ελκυστική σεξουαλικά».

Πηγή: Newpost.gr