Ο Βρουσάι μίλησε σε Ολλανδικό Μέσο ενημέρωσης.

Ο Έλληνας εξτρέμ, με δηλώσεις του σε ολλανδικό Μέσο, έδειξε τη θέληση του να μείνει και του χρόνου δανεικός στην ομάδα…

Τόνισε, χαρακτηριστικά: «Για την εξέλιξη μου, θα ήταν καλύτερο να παραμείνω στην Βίλεμ. Δεν είμαι εκτός ομάδας, απλά δεν βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Πρέπει να προσπαθήσω να είμαι έτοιμος, όταν μου δοθεί η ευκαιρία. Μπορώ να αγωνιστώ ως δεκάρι, αλλά προτιμώ να παίζω σε ένα από τα δύο… φτερά».

Καραπαπάς: «Παράξενοι κανονισμοί…» – Το ξέσπασμα για Λεβερκούζεν
Καραπαπάς: «Παράξενοι κανονισμοί…» – Το ξέσπασμα για Λεβερκούζεν

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.