Ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, εγγυήθηκε για τη σωστή διεξαγωγή του τελικού του Κόνφερενς Λιγκ στην "ΟΠΑΠ Αρένα".

Ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, εγγυήθηκε στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για τις 100 ημέρες πριν την έναρξη του τελικού του Κόνφερενς Λιγκ για τη σωστή διεξαγωγή της αναμέτρησης στην “ΟΠΑΠ Αρένα” στις 29 Μαίου του 2024.

Αναλυτικά όσα είπε: “Εκατό μέρες μας χωρίζουν από τον τελικό της 29ης Μαΐου και η Ελλάδα αποδεικνύει ότι ο πήχης είναι ψηλά και μπορεί να τον ξεπεράσει, γιατί είμαστε η χώρα που μπροστά στις προκλήσεις ενωμένοι ξέρουμε να προχωράμε οποιοδήποτε πρόβλημα. Εύχομαι να διεξαχθεί με τον καλύτερο τρόπο ο τελικός και ας ευχηθούμε να δούμε σε αυτό το παιχνίδι τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ”.

Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για την πρόκριση του Θρύλου (vid)
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για την πρόκριση του Θρύλου (vid)

Από τη πλευρά του, ο δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας, δήλωσε ότι: “Η Αθήνα θα καλωσορίσει χιλιάδες φιλάθλους από όλον τον κόσμο για τον μεγάλο τελικό. Δεν αποτελεί μόνο ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, είναι και μια ευκαιρία να προβάλουμε την Αθήνα σε παγκόσμιο επίπεδο, να επιδείξουμε την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά, να ενισχύσουμε βέβαια την τουριστική μας βιομηχανία και να επιβεβαιώσουμε την ικανότητα και την επιθυμία μας να φιλοξενούμε εκδηλώσεις παγκόσμιας κλάσης”.

Ο δήμαρχος Νέας ΦιλαδέλφειαςΝέας Χαλκηδόνας, Χάρης Τομπούλογλου, ανέφερε πως: “Η πόλη μου δοκιμάστηκε σκληρά όταν τον περασμένο Αύγουστο έγινε θέατρο σκληρών συμπλοκών με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος. Η νέα διοίκηση του δήμου μας είναι ολόψυχα στο πλευρό της Πολιτείας, προκειμένου να καταπολεμηθεί το τέρας της οπαδικής βίας”.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, σημείωσε: “Είναι πολλαπλή τιμή αυτό το παιχνίδι. Και για εμένα ως πρόεδρο της Ομοσπονδίας, επειδή η UEFA δεν συνηθίζει να κάνει λάθη. Για να δώσει τον αγώνα κάπου, πάει να πει ότι αυτό το κάπου είναι αξιόλογο. Σαν χώρα, σαν ομοσπονδία, σαν γήπεδο. Για αυτόν τον λόγο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος”.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24