ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ: «Τον πύρινό σου κόσμο που δε λυγά ποτέ»

Εδώ είναι η κρίσιμη ώρα να αποδείξει ότι δε λυγά ποτέ ..και ότι είναι πύρινος για να μας κρατάει ζεστούς και να καίει όλους τους άλλους


Ολυμπιακός. Η ομάδα του λαού. Καμία διοίκηση δεν είναι πάνω από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Δικαίως όλος αυτός ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Δικαίως ζητάει εξηγήσεις. Δικαίως ζητάει ενίσχυση. Αδίκως όμως παρατάει την ομάδα τώρα. Την αφήνει «γυμνή» να τη φτύνουν και να την προπηλακίζουν. Ποιοι;; Οι βάρβαροι και οι ανόητοι. Αυτοί που τόσα χρόνια περίμεναν στη γωνία. Θα κάνουμε κόμμα με αυτούς; Μάγκες πρώτα θα απλώσουμε ασπίδα. Θα την προστατεύσουμε την ΟΜΑΔΑ. Θα είμαστε πύρινοι και θα κάψουμε όποιον πάει να την ακουμπήσει. Μετά θα λύσουμε όλα τα προβλήματα. Πρώτα θα την προστατεύσουμε. Στις χαρές ήταν το σπίτι μας. Ύψιστη ύβρις και μεγάλη βλασφημία να βρίζεις το ίδιο σου το σπίτι δε νομίζετε; ΜΑΖΙ..

Πρώτα θα σας θυμίσω πως μας χάρισε αναρίθμητες στιγμές χαράς και δόξας τις τελευταίες δεκαετίες. Που δεν ξεχνιούνται. Δε σβήνονται με μια μολυβιά. Καλώς ή κακώς αυτή τη στιγμή περνάει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της. Για εμένα καλώς συμβαίνει όλο αυτό λοιπόν. Χαλάλι και οι τίτλοι! Παίρνω θέση, γιατί μας αφορά όλους όσους αγαπάμε την ομάδα αυτό το κομμάτι. Πρέπει να αποβάλουμε αυτή την τοξικότητα. Ποιος ο λόγος να στέκεσαι στην κορυφή αν δεν ξέρεις πως να φτάσεις εκεί; Ο πρωταθλητής ξέρει!

Μάγκες ηρεμήστε! Κανείς δε διαφωνεί. Από το λιμάνι έχουν περάσει στρατιές παικταράδων, δεν αναφέρω ονόματα γιατί σίγουρα θα ξεχάσω πολλούς και είναι κρίμα. Τώρα έχουν αλλάξει όμως τα οικονομικά δεδομένα και μιλάμε με διαφορετικά μέτρα και σταθμά. Οικονομικές υπερβάσεις δεν υπάρχουν, είναι πολυτέλεια. Φυσικά και θα μπορούσε να ήταν καλύτερη η ομάδα μας, θα μπορούσε να είναι και χειρότερη όμως. Τις τρανταχτές αδυναμίες μας τις βλέπουν σχεδόν όλοι θέλω να πιστεύω. Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και το εύκολο γκολ που πότε έρχεται και πότε όχι έχουν εξήγηση και είναι ότι η ομάδα για ακόμη μία χρονιά είναι νέα. Στο νέο ξεκίνημα η ομάδα πρέπει να λειτουργήσει μεθοδικά. Να δει μέχρι το Μάιο ποιους πρέπει να κρατήσει. Μπορεί να φτιάξει έναν κορμό καλό. Να κρατήσουμε την ταυτότητα που έχει αποκτήσει η ομάδα και τον προπονητή που της τη χάρισε. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας, θα το πω και πάλι. Ο κ. Μαρινάκης ξέρει πως έχει να λογοδοτήσει στον κόσμο του Ολυμπιακού. Να είστε σίγουροι πως θα το κάνει.

Αυτή τη χρονιά και ειδικά αυτό το μήνα Φλεβάρη θέλω να τον θυμάστε όλοι. Γιατί θέλω τις μέρες που θα επιστρέψει η χαρά στην ομάδα και θα είμαστε στο γήπεδο να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί το σύνθημα που λέει «τον πύρινό σου κόσμο που δε λυγά ποτέ» και να χαμογελάμε. Να χαμογελάμε γιατί δεν αφήσαμε την ομάδα εκείνο το Φλεβάρη να μας την κρύψει η λάσπη και η δυσωδία. Και θα σείεται το Καραϊσκάκης από τις ιαχές μας.

Κεφάλι ψηλά! Στήθος μπροστά! ΜΟΝΟ Ολυμπιακός!

Μάγκικα και πειραιώτικα..

 

Διάβασε επίσης