Βρμπα: «Δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Έτσι αντέδρασε ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν, στο άκουσμα της γνωστοποίησης του αντιπάλου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Βρμπα

Ο προπονητής των δευτεραθλητών Τσεχίας, Πάβελ Βρμπα, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει στον πάγκο της έναν εξαιρετικό Πορτογάλο προπονητή.

Αναλυτικά τόνισε τα εξής:

«Είναι πολύ πρόσφατη η διαδικασία της κλήρωση έτσι όσο περνάει η ώρα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τον αντίπαλό μας. Οι ελληνικές ομάδες κάνουν αρκετές αλλαγές ανάμεσα στις σεζόν έτσι θα περιμένουμε και θα δούμε. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός πέρασε στο Europa League και έμεινε εκτός από την Ντιναμό Κιέβου την περασμένη άνοιξη, έχουν Πορτογάλο προπονητή οπότε το σίγουρο είναι ότι θα είναι επιθετικοί.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σταθερά δυνατό, κάτι το οποίο έχει δείξει και το Τσέχικο αρκετές φορές στο παρελθόν. Την ίδια ώρα, συνειδητοποίησα ότι θα έχουμε τις ίδιες καιρικές συνθήκες όπως αυτές που είχαμε στη Λάρνακα. Έτσι θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτές τις συνθήκες και για τον αντίπαλό μας και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε»

Διάβασε επίσης