Ο διευθυντής του Παπαστράτειου, Μηνάς Χατζηαντωνίου, κατά τη διάρκεια καθαρισμού της πισίνας αποκάλυψε πως βρέθηκε στον πάτο κι άλλος σουγιάς.

Στον πάτο της πισίνας του Παπαστράτειου βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στη βίαιη εισβολή στην εξέδρα, κατά τη διάρκεια αγώνα πόλο γυναικών, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γλυφάδα.

Αυτό αποκάλυψε στην ΕΡΤ ο διευθυντής του Παπαστράτειου, Μηνάς Χατζηαντωνίου, ο οποίος ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια καθαρισμού της πισίνας βρέθηκε στον πάτο ένας ακόμα σουγιάς, ενώ περιέγραψε λεπτομερώς και τις στιγμές της επίθεσης.

Πέρα από τον διευθυντή του γηπέδου, στην ίδια εκπομπή μίλησε και η Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οποία δήλωσε συγκλονισμένη από όσα αντίκρισε το Σάββατο, τονίζοντας πόσο πρωτοφανείς είναι αυτές οι σκηνές.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μαχαίρι πετάχτηκε στην πισίνα την ώρα που μέσα βρίσκονταν τα κορίτσια του Ολυμπιακού και της Γλυφάδας, προκειμένου να γλιτώσουν από την εισβολή και την επίθεση των κουκουλοφόρων, κάτι που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο σοκ.

Δείτε την μαρτυρία: