Ο Βούτσεβιτς έκανε πλάκα στον Εβάν Φουρνιέ μέσα από τον επίσημο προσωπικό του λογαριασμό στο Τουίτερ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς έκανε πλάκα στον Εβάν Φουρνιέ μέσα από τον επίσημο προσωπικό του λογαριασμό στο Τουίτερ, γράφοντας ότι λυπάται τους οπαδούς του Θρύλου που θα πρέπει να αντέξουν τον Γάλλο παικταρά για ακόμη τρία χρόνια, προφανώς διότι οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις από το κοινό τους πέρασμα στους Ορλάντο Μάτζικ του NBA.

Ο Εβάν Φουρνιέ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2028 και θα αμοίβεται από εδώ και πέρα με ένα ποσό της τάξης των τριών εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος, εξαργυρώνοντας έτσι τη φανταστική χρονιά που πραγματοποίησε και κατά την οποία οδήγησε εκ του ασφαλούς τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο μέχρι το φάιναλ φορ του Άμπου Ντάμπι, ενώ κατάφερε να κατακτήσει το Σούπερ Καπ και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το νέο λαβράκι που «τσεκάρει» ο Μπαρτζώκας: Ποιος είναι ο Τζέι Ντι Ντάβισον που άφησαν ελεύθερο οι Σέλτικς (vids)
Το νέο λαβράκι που «τσεκάρει» ο Μπαρτζώκας: Ποιος είναι ο Τζέι Ντι Ντάβισον που άφησαν ελεύθερο οι Σέλτικς (vids)

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24