Έτοιμη η βόμβα που έχουν στα σκαριά οι αδερφοί Αγγελοπουλοι

Η φετινή χρόνια στέφθηκε έως τώρα τουλάχιστον αποτυχημένη. Το πρωτάθλημα με τις τωρινές εμφανίσεις…ούτε με κυάλια δεν θα το δούμε εκτός αν αλλάξουν απότομα πολλά. 

Το πρώτο είναι η παρουσία των παιχτών εντος παρκέ γιατί οκ να λέμε όλοι για τον Σφαιρόπουλο αλλά και εκείνοι έχουν μερίδιο ευθηνης. Οι Ρόμπερτς και Μπραουν με το που τελειώσει η χρόνια θα αποχαιρετήσουν και οι λύσεις που θα αναζητηθούν θα είναι σίγουρα από το πάνω ράφι ώστε να βρεθούν οι «Ερυθρόλευκοι» και πάλι εκεί που πρέπει.

Είδη οι μάνατζερ έχουν ξεκινήσει και δίνουν ονόματα παικτών και προπονητών ώστε με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου να αρχίσει ο σχεδιασμός. Ένα όνομα λοιπόν που φέρετε να εξετάζουν έντονα οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ είναι του Κεβιν Πανγκος. Ενός παίκτη που σίγουρα μας πλήγωσε στα play off και που διανύει εξαιρετική χρόνια. Μάλιστα όπως αναφέρουν καλά έγκυρες πηγές έχουν ξεκινήσει από τώρα επαφές. 

Αναμένουμε ένα καυτό καλοκαίρι λοιπόν με σχεδιασμό φτου και από την αρχή. Το όνομα του Πανγκος μόνο τυχαία δεν το είπαμε και καλό θα είναι να το κρατήσετε στην άκρη του μυαλού σας ενόψει καλοκαιριού.