Οι Σέρβοι έριξαν τη δίκη τους «Βόμβα» με την αντικατάσταση του Χάρη Παυλίδη με τον Πρέντραγκ Μιχαΐλοβιτς όπως αναφέρουν.

Οι Κινέζοι έριξαν τη δίκη του «Βόμβα» με την πρόταση που έκαναν στον Χάρη Παυλίδη. Μιλάμε για 500.000€ το χρόνο. Πρόταση μαμούθ που δύσκολο έως απίθανα να μπορέσει να αρνηθεί ο Έλληνας τεχνικός.

Απο κει και πέρα οι Σέρβοι το πήγαν ένα βήμα παραπέρα. Αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει βρει ήδη τον αντικατάστάτη του στο πρόσωπο του Πρέντραγκ Μιχαΐλοβιτς.

Μια «Βόμβα» που αν υλοποιηθεί αλλάζει για πολύ τα δεδομένα. Ήταν πρώτος προπονητής στην Εθνική ομάδα της Αυστραλίας στις γυναίκες από το 2018 μέχρι και το 2021, αντικαθιστώντας τον δικό μας Σάκη Κεχαγιά.

Ο 47χρονος ήταν συνεργάτης του Κεχαγιά στην Εθνική ομάδα της Αυστραλίας, το 2018 έγινε πρώτος προπονητής και οδήγησε την Αυστραλία στο χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού, το 2019.

Στο Τόκιο η Εθνική ομάδα της Αυστραλίας πάλεψε για να μπει στα μετάλλια αλλά τελικά έμεινε εκτός τετράδας, παίρνοντας βέβαια την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.