Αμέσως μετά την κλήρωση του Final 4 του Κυπέλλου Βόλεϊ ανδρών οι Αλμπέρτο Τζουλιάνι και Κώστας Στιβαχτής έκαναν δηλώσεις για τη διοργάνωση.

Την Τετάρτη 30/3 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Βόλεϊ ανδρών. Μεταξύ άλλων, τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν τόσο ο προπονητής της ομάδας Αλμπέρτο Τζουλιάνι, όσο και ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Στιβαχτής.

Τα δυο στελέχη της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Θρύλου έκαναν συμμετείχαν στη Συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε στο Δημαρχείο της Γλυφάδας.

Ολυμπιακός: Η Κούμπουρα… προς την έξοδο!
Ολυμπιακός: Η Κούμπουρα… προς την έξοδο!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι: 

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, για το πρώτο μου Κύπελλο στην Ελλάδα. Δεν θα είναι εύκολο για εμάς, η ομάδα δεν είναι στο 100%, ωστόσο είμαστε Ολυμπιακός και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε για τη νίκη. Θέλουμε να κερδίσουμε».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Κώστας Στιβαχτής:

«Βρισκόμαστε εδώ, για την τελική φάση του Κυπέλλου. Ως Ολυμπιακός, θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο, ξέρουμε βέβαια ότι δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχουν αξιόμαχες ομάδες, υπάρχουν αξιόλογες ομάδες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι και ελπίζω το ίδιο αποτελεσματικοί, να κατακτήσουμε το Κύπελλο.

Ευχαριστώ όσους βοήθησαν για τη διοργάνωση, το Δήμο Γλυφάδας που πήρε τη διοργάνωση. Ελπίζω, να προσφέρουμε ωραίο θέαμα εδώ. Είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά, ξέρεις ότι παίζεις ένα μονό παιχνίδι και ότι αν δεν βρεθείς στην καλή σου μέρα, δεν υπάρχει… γυρισμός.

Είμαστε έτοιμοι, είναι αναγκαστικό αυτό. Αυτά τα παιχνίδια είναι για τις μεγάλες ομάδες, πρέπει να διεκδικούνται. Ό,τι προβλήματα κι αν υπάρχουν, πρέπει να είσαι στο γήπεδο και να παίζεις στο 100%».

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.