Οι αριθμοί μιλούν, στα αθλήματα του Ερασιτέχνη, ο γίγαντας είναι ο Ολυμπιακός! Κι ας βγαίνουν ορισμένα «πράσινα σαλιγκάρια» να προσπαθούν να ισχυριστούν το αντίθετο. Βέβαια, από τους εφιάλτες και τα... ψυχολογικά έχουν λαλήσει. Και γι' αυτό ευθύνονται δύο άνδρες! Βαγγέλης Μαρινάκης-Μιχάλης Κουντούρης, τα ονόματα αυτών. Γράφει ο Μιχάλης Μαχαίρας...

Βγήκαν ξαφνικά τα πράσινα «σαλιγκάρια», μετά από πάρα πολύ καιρό, για να πανηγυρίσουν τη μία νίκη στο γυναικείο μπάσκετ, εξαπολύοντας όμως και επίθεση προς τον σύλλογό μας! Και δεν μιλάμε για το πάρτι που στήθηκε από χτες, μετά από 5 χρόνια και 11 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ του Θρύλου επί του ΠΑΟ.

Το δέχεστε; Το αντέχετε; Και το σερί θα συνεχιστεί, θα δημιουργήσουμε άλλο, μεγαλύτερο! Διότι, κάθε φορά που θα μπαίνουμε στο παρκέ σαν Ολυμπιακός, θα σας πατάμε (αγωνιστικά) στον λαιμό! Χωρίς οίκτο, χωρίς ανάσα, χωρίς fair play απέναντί σας!

Με 91-12 νίκες του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟ, και βγαίνουν και μιλάνε, και προσπαθούν μάλιστα να ορθώσουν ανάστημα απέναντι στον Πειραϊκό σύλλογο! Που τους πονάει, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν!

Οι αριθμοί μιλούν και ΠΑΝΤΑ λένε την αλήθεια! Οι φίλοι των πρασίνων, και ενδεχομένως και οι ίδιοι οι παράγοντες, οι παίκτριες κλπ, δεν έχουν αντιληφθεί το ότι μίκρυναν. Και με τέτοιες συμπεριφορές, το καθιστούν σίγουρο πως έχουν γίνει… μικρούληδες! Βέβαια, η συνταγή της επιτυχίας για τους Πειραιώτες, έχει και ονοματεπώνυμο. Δύο άνδρες, που όποιος από τους απέναντι τους βλέπει, αποκτά ψυχολογικά και βλέπει εφιάλτες.

Αυτοί είναι οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Μιχάλης Κουντούρης! Τους τρέμουνε…

Φυσικά, κανείς δεν υποτιμά τον κόπο, τον ιδρώτα και την προσπάθεια των παικτών, ΌΛΩΝ των τμημάτων! Και φυσικά, την αμέριστη στήριξη του ΛΑΟΥ των «ερυθρόλευκων», που βοηθάει σε αρκετά επίπεδα…

Με την παρουσία του, το πάθος, τη φωνή… στα εύκολα και τα δύσκολα…