Ο προπονητής του τμήματος πόλο ανδρών του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του ερασιτέχνη για την επιστροφή στην δράση.

Δηλώσεις έκανε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ο προπονητής του τμήματος πόλο ανδρών Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή επιστροφή της ομάδας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Βλάχος είπε:

«Μετά, από περίπου 10 μήνες αγωνιζόμαστε ξανά στην Ευρώπη κι αυτό είναι κάτι ευχάριστο. Όλα βέβαια θα είναι διαφορετικά φέτος. Διαφορετικός τρόπος διεξαγωγής της διοργάνωσης, χωρίς κόσμο  και πολλοί κανόνες για σωστή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων. Για μας τον Ολυμπιακό, έχουμε κι άλλα επιπλέον  δεδομένα που χρειάστηκε να, αντιμετωπίσουμε ενόψει των πρώτων ευρωπαϊκών παιχνιδιών μας.

«Βόμβα» μεγατόνων με Ολίβα ο Θρύλος!
«Βόμβα» μεγατόνων με Ολίβα ο Θρύλος!

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη όπου ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι ήδη 45 ημέρες σε αναστολή, με ό,τι  ιδιαιτερότητες κρύβει αυτή η συνθήκη για την  καλύτερη προετοιμασία της ομάδας μας. Πιστεύουμε όλοι στον Ολυμπιακό ότι προσπαθήσαμε πολύ να είμαστε έτοιμοι (στα πλαίσια του εφικτού πάντα) ενόψει των 3 πρώτων παιχνιδιών και θα αντιμετωπίσουμε όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια τους αντιπάλους μας με σεβασμό και με πίστη στη νίκη και στις δυνατότητες μας».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24