Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης λίγη ώρα μετά την λήξη του ματς.

Δηλώσεις για την νίκη του Θρύλου επί του Απόλλωνα Σμύρνης έκανε ο Θοδωρής Βλάχος, λίγη ώρα μετά την λήξη του ματς:

«Σήμερα ο Ολυμπιακός έδειξε ένα πρόσωπο που αρμόζει στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Με πολύ πάθος, εγωισμό, ενέργεια στο παιχνίδι, ήταν πραγματικά ένα παιχνίδι έδρας που δείξαμε κάποια από τα καλά στοιχεία μας.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (21/05)
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (21/05)

Όσον αφορά την αντίδραση που βγάλαμε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε ακόμα μια νέα ομάδα με πολλά καινούργια πρόσωπα, χωρίς να έχουμε δοκιμαστεί σε κάποιο δυνατό φιλικό μέχρι την πρεμιέρα και όλα αυτά σίγουρα έπαιξαν το ρόλο τους για το αρνητικό αποτέλεσμα στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Όσο δε μας επηρεάζει το άσχημο αποτέλεσμα της πρεμιέρας, άλλο τόσο δε μας επηρεάζει και η σημερινή νίκη. Δε θεωρώ ότι επειδή νικήσαμε σήμερα πρέπει να εφησυχάσουμε και να πιστέψουμε πως όλα τα παιχνίδια θα είναι έτσι.

Η ομάδα χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά, χρειάζεται χρόνο και κάποια από τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν σε ποιον σύλλογο έχουν έρθει και να ακολουθήσουν τον τρόπο που αγωνιζόμαστε τα τελευταία χρόνια. Δεν κατηγορώ κάποιον απλά θέλει λίγο χρόνο να καταλάβει κάποιος που μόλις ήρθε στον Ολυμπιακό το μέγεθός του»

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24