Μαντέψτε.... δεν είχε τελικά!

Ο Roberto Cazzaniga, ένας Ιταλός παίκτης βόλεϊ, πίστευε για 15 χρόνια ότι είχε σχέση με το διάσημο μοντέλο από την Βραζιλία, Αλεσάντρα Αμπρόσιο .

Spoiler alert: δεν είχε!

Ο Cazzaniga, ο οποίος παίζει για ομάδα δεύτερης κατηγορίας στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Ιταλίας, παρουσιάστηκε στη μελλοντική του κοπέλα το 2008 μέσω ενός φίλου, ο οποίος έδωσε το τηλέφωνο σε μια γυναίκα που ονομαζόταν Μάγια και είπε ότι ενδιαφέρεται να έρθει πιο κοντά του. Αλλά η Μάγια χρησιμοποίησε φωτογραφίες της Αμπρόσιο για να τις περάσει ως φωτογραφίες του εαυτού της. Αυτό το είδος εγκλήματος, όπου κάποιος προσποιείται ότι είναι κάποιος άλλος, είναι γνωστό ως catfishing.

Η ιστορία γίνεται ακόμη χειρότερη καθώς ο Cazzaniga αποκάλυψε σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα ότι μετέφερε περίπου 780.000 δολάρια στην υποτιθέμενη κοπέλα του αφού ισχυρίστηκε ότι είχε παγώσει λογαριασμούς λόγω προβλημάτων με μια κληρονομιά. Για να μην έχει σωματική ή επαφή μέσω βίντεο, η απατεώνας ισχυρίστηκε ότι είχε βαρύ πρόγραμμα και έπασχε από σοβαρή καρδιακή νόσο.

Οι συνάδελφοι του Cazzaniga, που τον περιγράφουν ως έναν εσωστρεφή και αφελή άνθρωπο, θεώρησαν ότι αυτό ήταν απάτη. Eπέμειναν να διερευνηθεί η υπόθεση. Μέχρι στιγμής, τρία άτομα εμπλέκονται στο σχέδιο: η Μανουέλα, που συστήθηκε ως «Μάγια», ο σύντροφος της και μια 50χρονη γυναίκα, που ζει στη Σαρδηνία, ονόματι Βαλέρια, η οποία προσποιήθηκε το μοντέλο στα τηλεφωνήματα.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24