Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού για το ιστορικό νταμπλ που πέτυχε ο Θρύλος!

100 Χρόνια Θρυλικής ιστορίας, 48 πρωταθλήματα, 29 κύπελλα, 19 νταμπλ, 1 UEFA Europa Conference League, 1 UEFA Youth League και τα καλύτερα έρχονται για τον Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού, με τα εκατομμύρια φιλάθλων σε όλον τον πλανήτη.

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Πειραιώς απευθύνουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον ηγέτη του Ολυμπιακού μας Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και στα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ και τους συνεργάτες του, στον προπονητή μας Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τους συνεργάτες του και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την κατάκτηση του νταμπλ, στα 100 χρόνια του Θρύλου μας και βέβαια πολλά μπράβο στους φιλάθλους μας για την αγάπη και τη στήριξή τους στον Ολυμπιακό μας.

ZHTΩ O OΛYMΠIAKOΣ O ΘPYΛOΣ TOY EΛΛHNIKOY ΠOΔOΣΦAIPOY.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.