Βέλντε: «Να κλείσω την καριέρα μου στην Χάουγκεσουντ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κρίστοφερ Βέλντε μίλησε για διάφορες πτυχές της ζωής του και της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένων των εμπειριών του στον Ολυμπιακό.
Ο Κρίστοφερ Βέλντε, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που, παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο, δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής για τη θέση του στο ρόστερ του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να τονίζουν πως βρίσκεται κοντά στην έξοδο του Ρέντη.
Ο Σκανδιναβός ακραίος μίλησε για διάφορες πτυχές της ζωής του και της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένων των εμπειριών του στον Θρύλο, την εξαιρετική σχέση που έχει με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ στάθηκε στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τους οπαδούς του θρύλου, τους οποίους και αποθέωσε.
Αναφορικά με τα μελλοντικά του σχέδια, τόνισε πως το μεγάλο του όνειρο να είναι να εκπροσωπήσει την Νορβηγία στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ. Με τον Βέλντε πάντως να μην έχει ως τώρα χρόνο και εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα και την παρουσία του στο πλευρό του Χάαλαντ, να μοιάζει με… μακρινό όνειρο.
Στο τέλος της συνέντευξης του πάντως ο Νορβηγός άσος, επεσήμανε πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Χάουγκεσουντ, την ομάδα από την οποία και έκανε τα πρώτα του βήματα.