Ποιος είναι αυτός που «δυσκολεύει» το έργο του Ισπανού τεχνικού;

Δεν χρειαζόταν να απολαύσουμε την Κυριακή του βράδυ τον Γιώργο Μασούρα για να διαπιστώσουμε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται με τα δυο γκολ που πέτυχε και την  σούπερ εμφάνιση του με την εθνική μας ομάδα.

Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο Έλληνας επιθετικός δίνει ρεσιτάλ και δεν σταματάει να σκοράρει με κάθε τρόπο και να βάζει η δική του υπογραφή στις νίκες της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Βασικός σε όλα τα παιχνίδια και πρωταγωνιστής και τώρα βάζει δύσκολα στον προπονητή του γιατί δεν είναι εύκολο να βγει από τη ενδεκάδα ένας τέτοιος παίκτης. Ευχάριστος φυσικά θα είναι ο «πονοκέφαλος» του Ισπανού τεχνικού, αλλά  αυτός  ο  Μασούρας που δίνει απαντήσεις  στους επικριτές του μέσα στο γήπεδο δεν μπορεί να μείνει στο πάγκο. Και το λέμε αυτό γιατί από την στιγμή που αποκτήθηκε ο Ποντένσε και ο Σολμπάκεν και με τον Φορτούνη να είναι ακλόνητος στα αριστερά αυτομάτως ( έτσι λέει η λογική) ο Έλληνας ποδοσφαιριστής χάνει έδαφος. Και τι θα γίνει με τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του Ολυμπιακού;

Βέβαια ο Ντιέγκο  Μαρτίνεθ είναι αυτός που θα αποφασίζει για το ποιος θα είναι βασικός, αλλά η αλήθεια είναι ότι με αυτά που κάνει ο Μασούρας στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν είναι εύκολο να μείνει στο πάγκο. Σίγουρα θα είναι βασικός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, γιατί ο Ποντένσε ακόμα δεν είναι  απόλυτα έτοιμος, αλλά η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαχειριστεί την κατάσταση ο προπονητής του Ολυμπιακού με τον Γιώργο να είναι απαραίτητος γιατί κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο και να είναι πολύτιμος για την ομάδα.