Ο Τόμας Βάτσλικ μίλησε σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας...

Ο Τόμας Βάτσλικ μίλησε ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Τσέχος τερματοφύλακας στάθηκε στα λάθη που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι ενώ όπως ήταν απόλυτα φυσικά έδωσε το έναυσμα για τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα: «Αναλύσαμε τον αγώνα, είδαμε τα λάθη μας. Μέσω των προπονήσεων προσπαθήσαμε και κοιτάξαμε να τα διορθώσουμε».

Για τον περσινό και τον φετινό αγώνα: «Ήταν διαφορετικός ο περσινός αγώνας. Τα λάθη που έγιναν εμείς προσπαθούμε να τα διορθώσουμε».

Τι άλλαξε σε σχέση με πέρσι: «Στον ένα χρόνο που πέρασε, πήραμε το πρωτάθλημα, άλλαξε ο προπονητής και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε».

Για το τι είπαν με τον Ζρμχαλ της Σλόβαν: «Με τον Ζρμχαλ γνωριζόμαστε αρκετό καιρό. Ήταν μία φιλική συζήτηση μεταξύ μας και όχι για ποδοσφαιρικά θέματα. Δέκα μέρες είναι αρκετές για να προσαρμοστούμε. Νομίζω πως έχουμε βελτιωθεί».

Το εάν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ματς: «Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι. Έχουμε παίκτες που έχουν παίξει σημαντικούς και νοκ άουτ αγώνες. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι».