Κίνηση αγάπης και ανθρωπιάς

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, συνεχίζουν να ενισχύουν τo έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο και τη μεγάλη προσφορά της στην κοινωνία.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Πειραιά και Α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, ο διευθυντής της Β’ ομάδας του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης και ο διευθυντής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, Νίκος Γαβαλάς, επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής (22/12) τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στο κέντρο του Πειραιά.

Με πρωτοβουλία του κ. Μαρινάκη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός μοίρασε 5.000 γεύματα αγάπης, αποδεικνύοντας ότι παράλληλα με την αθλητική της υπόσταση, είναι πάντοτε παρούσα στις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου.

Ο κ. Βασίλης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Είμαστε εδώ μαζί με τον γενικό αρχηγό της δεύτερης ομάδας και βετεράνο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, τον Γιάννη Μανιάτη. Ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται πάντοτε δίπλα στον Δέσποτα για το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο που κάνει. Ο Ολυμπιακός και ο Πειραιάς βρίσκονται υπό διωγμόν από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να μας έχουν κλείσει άδικα το «Γ. Καραϊσκάκης», προκαλώντας τεράστια ζημιά. Ανω των 500.000 ευρώ ήταν η ζημιά στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι που παίξαμε κεκλεισμένων των θυρών, αλλά τους κερδίσαμε με 5-2, την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη. Από αυτούς τους διωγμούς ο Ολυμπιακός θα βγει νικητής και ο Πειραιάς ακόμη περισσότερο νικητής. Παρά τη ζημιά, εμείς είμαστε δίπλα στον Δέσποτα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συνεχίσει να προσφέρει αυτά που προσφέρει, για να συνεχίσει το φιλανθρωπικό του έργο».