Ο Παναγιώτης Βαρούχα σχολίασε την φάση της αποβολής του Λαλά...

Ολυμπιακός-Άρης (Κέλε): «Είναι μεγάλο λάθος η κόκκινη στον Λαλά. Δεν έχει βιαιότητα το μαρκάρισμα, ήταν ένα καθυστερημένο πάτημα σε μια διεκδίκηση της φάσης.

Ο Λαλά δεν έχει πρόθεση, ούτε βιαιότητα στο μαρκάρισμά του. Όταν φέρνεις έναν ξένο διαιτητή για να παίρνουν μάθημα και οι Έλληνες, δεν μπορείς να έχεις τέτοιες αποφάσεις».

Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)
Αυτό είναι το παρασκήνιο της υπόθεσης Αμπντουλί Μανέ (vid)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.