Ο νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης, έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση, δείχνοντας πως αξίζει να αγωνίζεται κάτω από την εστία της ομάδας μας!

Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Τετάρτης, επικράτησε με 1-0 επί της Νέφτσι Μπακού, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Οι Πειραιώτες πήραν σκορ πρόκρισης, παρά τις δυσκολίες, έχοντας πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στο Μπακού.

Στην αναμέτρηση ξεχώρισε ο νεαρός κίπερ των «ερυθρόλευκων», Κωνσταντίνος Τζολάκης. Ο Βατσλίκ δεν ήταν έτοιμος -και δεν γινόταν να είναι- με τον Έλληνα τερματοφύλακα να παίρνει το χρίσμα του Πέδρο Μαρτίνς για μια ευρωπαϊκή δοκιμασία.

Ο ίδιος έδειξε το ταλέντο του και το ότι ήρθε για να… μείνει, στο 32’. Έκανε την πρώτη ευρωπαϊκή του απόκρουση! Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, στάθηκε σωστός «κέρβερος», εμπνέοντας ασφάλεια στα μετόπισθεν της ομάδας μας! Ενώ απειλήθηκε, αποσόβησε κάθε κίνδυνο, κρατώντας κι εκείνος με τη σειρά του το μηδέν στο σκορ.

Επιπλέον, και στο 63’ έδειξε πως ήταν «παρών», όταν ο Κανέ δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής, με τον νεαρό κίπερ να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Σίγουρα, αυτή η εμφάνιση θα μείνει αξέχαστη στον ίδιο, αλλά και τον προπονητή του, τον Πορτογάλο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ξέρει πως και ο Τζολάκης είναι εδώ και είναι ΚΑΙ για τα δύσκολα!